Esitykset
Teemat
Kuvat
Video
Työryhmä
Sanottua
Media
Alustukset
Paketit
Tukijat
Linkit
YHTEYS

English

 

Koreografia
Tanssi
Valot

Musiikki
Puvut
Maskeeraus

Mentorit


Kuvat & graaf

Tuotanto


Tukijat
  Niina Airaksinen >>
Jonna Aaltonen>>  Maria Nurmela>> Elsa Heikkilä>>
Antti Helminen >>

Sävellykset  Joona Lukala >>
Äänimaailmat  Mikko Väärälä >>
Levymusiikit  Kohachiro Miyata, The Ondekoza,
Shozan Tanabe, DJ Krush, Ensemble Nipponia

Marjo Haapasalo >>
Kirre Koivunen >>

Jouni Elomaa, japanologi >>
Riitta Salastie, arkkitehti >>

Niina Airaksinen

Niina Airaksinen Dance Productions
Läntinen tanssin aluekeskus

Turku2011-säätiö
Suomen Kulttuurirahasto
Läntinen tanssin aluekeskus
Koneen Säätiö / Saaren Kartano
Varsinais-Suomen taidetoimikunta
Aurinkobaletti

 

 

 

 

 

Niina Airaksinen
Koreografia, tuotanto, valokuvat, graafinen ja www-suunnittelu


Airaksinen opiskeli tanssija-koreografiksi London Contemporary Dance Schoolissa 1988-91 ja on esiintynyt kotimaan lisäksi Englannissa, Italiassa, Saksassa, Venäjällä ja USA:ssa. Koreografiaan keskittymisen Airaksinen aloitti 2007 Turun Linnaan 2008 valmistuneella keskiajan musiikkia ja nykytanssia yhdistävällä teoksella"Aika kaiken aikaa" (yhteistyössä Satu Tuittilan kanssa). Lisäksi Airaksinen valokuvaa ja tekee videotyötä, joita hän opiskeli 2000-05 Turun ammattikorkeakoulun Liiketalous ja media -osastolla (Tradenomi / Multimediatuotanto). Tarkemmin www.niinaairaksinen.net/cv >>

 

 

Jonna Aaltonen
Tanssi


Jonna Aaltonen on valmistunut tanssijaksi Turun konservatoriosta 1995. Kansainvälisen uransa aikana hän on työskennellyt kiinnityksellä useissa tanssiryhmissä: TanssiteatteriErissä, Turussa, NORRDANSissa, Härnösandissa Ruotsissa, VOLKSOPERAN baletissa, Wienissä, Itävallassa (mm. Nigel Charnockin, Liz Kingin, Benoit Lachambren ja Michael Klienin teoksissa) ja Älvsborgsteaterns Dans Ensemblessa, Boråsissa Ruotsissa (Nathalie Ruiz'n teoksissa). Lisäksi Jonna on tanssinut lukuisissa freelance-produktioissa Suomessa ja ulkomailla mm. Mats Ek'in, Anu Sistosen, Tommi Kitin, Tuomo Railon, Samuli Roinisen ja Carl Knifin teoksissa, sekä monissa musikaaleissa. Vuodesta 2006 lähtien Jonna on työskennellyt freelance-tanssijana Suomesta käsin.

 

 

 

 

Maria Nurmela
Tanssi (2010)


Maria Nurmela on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan Balettikoulusta 1997 ja Essenin Folkwang-Hochschule für Darstellende Künste und Musik -korkeakoulusta Saksasta 2002. Lisäksi hän on opiskellut Teatterikorkeakoulun tanssi- ja teatteripedagogian laitoksella, jossa hän suoritti Tanssitaiteen maisterin tutkinnon 2007. Maria Nurmela on työskennellyt feerlancerinä vuodesta 2002 alkaen mm. Tero Saarinen Companyssa produktiokohtaisella kiinnityksellä useissa ryhmän teoksissa sekä osallistunut ryhmän kiertueille Suomessa ja ulkomailla. Lisäksi hän on toiminut tanssijana myös useiden muiden koreografien kuten Hanna Brotheruksen, Alan Danielsson, Malou Airaudon, Piet Rogien, Yuval Pickin teoksissa Suomessa, USAssa, Saksassa ja Hollannissa. Maria Nurmela on toiminut myös koreografina mm. teoksessa Hotel New York (2007).

 

 

 

 

 

Elsa Heikkilä
Tanssi


Heikkilä on valmistunut tanssijaksi Turun konservatorion
tanssilinjalta keväällä 2008. Valmistumisen jälkeen hän on
työskennellyt tanssijana nykytanssiproduktioissa: mm.
Nina Renvallin koreografiassa Seitsemän kukkulan ihme 
sekä lapsille suunnatussa tanssiteatteriesityksessä.
Syksyllä 2009 hän toteutti soolokoreografian,
jota on viety yllättäviin paikkoihin ja tilanteisiin.

 

 

 

 

 


Antti Helminen
Valosuunnittelu


Helminen valmistui Turun Taideakatemian Crossing Borders
in Performing Arts
-linjalta 2003
ja suorittaa parhaillaan maisteri-opintojaan Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelun laitoksella. Helminen on toiminut freelance valosuunnittelijana yli kymmenen vuotta. Lisäksi hän tekee installaatioita ja kirjoittaa.

 

Marjo Haapasalo
Pukusuunnittelu


Haapasalo on valmistunut Yrkeshögskolan Sydvästin muotoilun koulutusohjelmasta vuonna 2002. Hän on tehnyt pukusuunnitteluja lukuisiin tanssi- ja teatteriesityksiin, mm. Aurinkobalettiin, Linnateatteriin, Turun kaupunginteatteriin, Turun Kesäteatteriin sekä lukuisiin freelance-produktioihin. Vuodesta 2007 Haapasalo on pyörittänyt Turussa Kaskenkadulla sijaitsevaa Boutique Minne -liikettä joka on erikoistunut uusien vaatteiden suunnitteluun, vintage-vaatteisiin sekä esiintymispukuihin. www.boutiqueminne.com

 

 

 

 


Joona Lukala
Sävellykset


Säveltänyt tilausteoksia Turun Filharmoniselle Orkesterille sekä tehnyt musiikin yli 30 näytelmään; mm. Turun, Tampereen, Espoon, Savonlinnan, Varkauden ja Porin teattereihin. Säveltänyt musiikkia myös tv- ja elokuvatuotantoihin. Tuottanut ja masteroinut n.500 levyä pop- ja rock-bändeille. www.joonalukala.com

 

 

Mikko Väärälä
Äänimaailmat


Muusikko-säveltäjä Väärälä on tehnyt tanssin ja musiikin yhteistyötä useiden koreografien kanssa. Hän on säveltänyt musiikkia lukuisiin tanssi- ja teatteri-produktioihin, videotuotantoihin
ja eri yhtyeille. Tällä hetkellä hän
toimii freelance-muusikkona, lyömäsoitinopettajana ja tanssisäestäjänä.

 

 

Kirre Koivunen
Hiukset & maskeeraus,
tiedotus & markkinointi 2010


Parturi-kampaaja/maskeeraja erilaisissa elokuvan, television ja teattertin tuotantoprojekteissa. Toiminut v. 2000 alkaen maskeerauskouluttajana osaamisalueinaan mm. väri- ja tehostemaskeeraus sekä hiukset ja irtokarvat. Cultural Youth Centre - Kulttuurinen nuorisokeskus ry:n toiminnanjohtaja, joka tekee kansainvälistä ihmisoikeustyötä erityisesti nuorten ja naisten parissa pääosin mediakasvatuksen keinoin.

 

Laura Taberman
Tiedotus & markkinointi 2010


Taberman valmistuu keväällä 2010 kulttuurituottajaksi Humanistisesta ammattikorkeakoulusta. Hän on jo tehnyt tuotantoja muun muassa lastenkulttuurin, teatterin, musiikki-tapahtumien ja kuvataiteen parissa.

 

 

Jouni Elomaa
Mentori / Japanologian lehtori


Elomaa työskentelee Japanin kielen ja kulttuurin lehtorina Tukholman yliopistossa erikoisalanaan kirjallisuus ja perinteiset taiteet. Vuodesta 1989 hän on ollut myös Chadô-teetaiteen ensimmäinen suomalainen auktorisoitu opettaja.

 

 

 

Riitta Salastie
Mentori / Arkkitehti


Salastie on väitellyt japanilaisesta arkkitehtuurista. Hänellä on myös klassisen ja modernin ikebanan opettajantutkinto ja oma japanilaisen kukkienasettelun luokka Helsingissä. Salastie on asunut Japanissa, Kiotossa yli seitsemän vuotta.

 

<< Alkuun